Vi får Sverige att rulla

Vi får Sverige att rulla

Vi får Sverige att rulla

Hos oss hittar du din Personliga Servicetekniker

Vardagen är som en maskin där minsta krångel kan få allt att stanna. Med en Personlig Servicetekniker har du alltid en expert nära till hands som lär känna din bil och vet vad som behövs för att den ska fortsätta fungera som du förväntar dig. Serviceteknikerns totalansvar är bekvämt för dig men också viktigt för att din bil ska rulla tryggt och säkert.

En person som kan din bil och vet vad den behöver.

När du lämnar din bil hos en Volvoverkstad är det din Personliga Servicetekniker som tar emot dig. Han eller hon har specialutbildning på Volvo enligt certifierade originalmetoder och utför alltid service och reparationer med säkra, pålitliga Volvo Originaldelar. Allt för att din bil ska rulla säkert och tryggt.
En kontaktperson tar hand om allt
Att ha en person som ansvarar för hela processen gör ditt verkstadsbesök enklare, snabbare och lite mer personligt. Din Personliga Servicetekniker tar emot din bokning, utför arbetet, ansvarar för mottagning och leverans samt svarar på frågor kring den service eller de reparationer som utförts. På så sätt får du bättre insyn och förståelse i arbetet med din bil.
Rätt metoder och alltid Volvo Originaldelar
Det finns över 1200 Personliga Servicetekniker i Sverige som alla är specialutbildade av Volvo för att kunna möta dig och din bils behov. Utbildningen sker på flera nivåer och gemensamt för alla tekniker är att de får insikt och förståelse för vad som påverkar din upplevelse och hur de ska göra för att garantera en hög kvalitet i serviceprocessen. Resultatet är att du som kund alltid får bästa tänkbara service.
Tydligt och enkelt
Syftet med att ha en Personlig Servicetekniker är att ditt besök i Volvoverkstaden ska gå enkelt och bekymmersfritt. Genom att ha en och samma tekniker som alltid tar hand om din bil minskar dessutom risken för missförstånd och andra onödiga problem som kan uppstå om flera personer är engagerade samtidigt. Din tekniker lär känna din bil bättre än någon annan och vet vad den behöver även nästa gång det är dags för service.

Din Personliga Servicetekniker är expert på Volvo Originalservice

Din Personliga Servicetekniker är kärnan i Volvo Originalservice. Men du får även tillgång till en rad andra tjänster som gör både ditt verkstadsbesök och livet med bilen smidigare. Till exempel ingår fri uppdatering av bilens mjukvara och Volvo Assistans i ett år – helt utan extra kostnad.
Fria uppdateringar
Volvo Assistans
Ett års garanti
Volvo Originaldelar

Fler tjänster som din tekniker kan hjälpa till med

Allt som har med däck och fälg att göra
Vad många inte vet är att Volvohandeln är Sveriges största återförsäljare av personbilsdäck. Det kräver förstås att vi även erbjuder allt runt omkring. Hjulskifte, däckhotell, hjulinställning, kontroll av lufttryck och däckens kondition – allt till bra pris med hög servicegrad.
Hyrbil och hämtservice
Boka hyrbil till förmånligt pris i samband med service så slipper du vara utan bil. Vissa Volvohandlare erbjuder även hämta/lämnaservice. Tjänsten innebär att din bil hämtas när det är dags för service och återlämnas till dig när den är klar.
Laga stenskott för 100:-
I dagens Volvobilar sitter de flesta säkerhetssystem i direkt anslutning till vindrutan och de påverkas av stenskott och sprickor. Vid lagning gör vi det enligt Volvos säkerhetskrav, med ett resultat som du kan lita på. Har du bilförsäkring från Volvia kostar det bara 100:- i självrisk.
Dela upp betalningen kostnadsfritt
Med Volvokort kan du dela upp betalningen för ditt verkstadsbesök på fyra månader. Ingen ränta. Inga avgifter.