Bilbarnstolar

Skyddar det som är viktigt för dig

Bilbarnstolar

Skyddar det som är viktigt för dig

Bilbarnstolar

Skyddar det som är viktigt för dig

NYHET: NYFÖDD - 4 ÅR (0-18 KG)

Vridbar och bakåtvänd barnstol

På Volvo vill vi alltid göra ditt liv enklare. I den nya Easy Access bakåtvänd barnstol har vi lagt till en vridfunktion, vilket gör det lättare för dig att spänna fast ditt barn. När barnet är ordentligt fastspänt vrider du enkelt tillbaka barnstolen så att den klickar fast i rätt position.

Volvo rekommenderar att barn sitter bakåtvända i bilen tills de är minst fyra år gamla.

0 TILL 1 ÅR (0–13 KG)

Babyskydd i-Size

Vårt bakåtvända babyskydd är utformat för spädbarn från 0 till 1 år som väger mellan 0 och 13 kg. Babyskyddet är i-Size certifierat. De stoppade sidorna, den djupa sitsen och den bakåtvända placeringen skapar maximal säkerhet för ditt barn. Klädseln, i 80 % ull, är slitstark och bekväm och kan tvättas i tvättmaskin på 30°C i ett ylleprogram. Stolen monteras med hjälp av bilens säkerhetsbälte eller på en bas fäst i bilens förinstallerade ISOFIX-fästen och är enkel att lyfta ur med hjälp av handtaget. Babyskyddet väger 4,5 kg.

0 TILL 1 ÅR (0–13 KG)

Bakåtvänd bilbarnstol

Vårt bakåtvända babyskydd är utformat för spädbarn från 0 till 1 år som väger mellan 0 och 13 kg. De stoppade sidorna, den djupa sitsen och den bakåtvända placeringen skapar maximal säkerhet för ditt barn. Klädseln, i 80 % ull, är slitstark och bekväm och kan tvättas i tvättmaskin på 30°C i ett ylleprogram. Stolen monteras med hjälp av bilens säkerhetsbälte eller på en bas fäst i bilens förinstallerade ISOFIX-fästen och är enkel att lyfta ur med hjälp av handtaget. Babyskyddet väger 4,5 kg.

9 MÅNADER TILL 6 ÅR (9–25 KG)

Bältesstol

De höga sidopanelerna och den djupt formade sitsen i vår bakåtvända barnstol ger tillsammans med det integrerade bältet optimalt skydd, samtidigt som det håller ditt barn bekvämt på plats. Klädseln, i 80 % ull, har god andningsförmåga och tvättas enkelt i tvättmaskin. Det extra benutrymmet och den lutningsbara funktionen gör att ditt barn alltid reser bekvämt. Stolen väger 7 kg och är enkel att lyfta ur och in i bilen.

Volvo rekommenderar att barn sitter bakåtvända i bilen tills de är minst fyra år gamla.

4 TILL 10 ÅR (15–36 KG)

Bälteskudde med avtagbart ryggstöd

Bälteskudden gör att bilens säkerhetsbälte sitter korrekt över barnets kropp och ger optimalt skydd vid kollision. Barnet får dessutom bättre sikt och en bekväm bilresa. Klädseln kommer i två utföranden; 80 % ull, ett naturmaterial med god andningsförmåga som har bra temperatur oavsett klimat och exklusiv nubucktextil med läderinfattat ryggstöd. Ryggstödet är justerbart i fem lägen. Bälteskudden med integrerat nackstöd väger 3 kg.

Volvo rekommenderar att barn sitter bakåtvända i bilen tills de är minst fyra år gamla.

Barnsäkerhet

Volvo Cars har alltid legat i framkant när det kommer till barnsäkerhet.
Vi har i många år gjort noggrann forskning, studerat verkliga händelse
och skapat oss en förståelse för dina och ditt barns behov.